Meer weten over ons?

Mieke
bedenkt alle heerlijke recepten
Koken, dat doe ik al van jongs af aan. Ik stond als meisje al in de pannen te roeren in onze keuken, die uitkeek op de weilanden met koeien. Eigenlijk loopt koken als een soort groene draad door mijn leven.
In mijn studententijd kookte ik voor vriendinnen en voor groepen tijdens reizen, die ik begeleidde.
Toen vond mijn omgeving al dat ik iets met mijn passie voor koken en lekker eten moest gaan doen. Maar ik dacht daar anders over, het was mijn hobby en dat wilde ik zo houden.
Uiteindelijk ben ik in 2010 gestart met Blossom events. Hier verzorgde we teambuilding in de natuur en kookworkshops met vergeten groenten. 2 jaar laten kwamen daar de buitenkookworkshops bij en zo is buitenkookfeest ontstaan.
Koken met aandacht voor groenten en lokale producten, tijd voor elkaar, samen koken, genieten van de natuur en het buiten zijn en de lekkerste recepten.
2 jaar geleden ben ik met Stapelgroen begonnen, om het vegetarisch koken dichterbij te brengen.
Ik vind het superleuk om nieuwe recepten uit te proberen, te testen en zo te maken dat iedereen ervan kan genieten.
Zo heb ik de bietenburger bedacht en dit is al vele jaren mijn lievelings recept.
Leuk als ik je binnenkort zie bij een workshop en mag inspireren.
Een stapelgroene groet
Mieke Voshol
oprichter en eigenaar
buitenkookfeest en Stapelgroen
Annemarie
regelt alles tot in detail
"Als het gaat om organiseren en 'zorgen voor' dan moet je bij mij zijn.
Het leukste uit mijn jarenlange ervaring in de horeca,
de zorg en de evenementen
en een grote dosis liefde, enthousiasme en creativiteit komt samen in
AnnemarieZ en Picknickparty.
Met mijn passie voor lekker en gezond eten
en mijn liefde voor het buiten zijn,
organiseer ik graag een gave buitenkookworkshop voor jou!"
Annemarie Bos
organisator - buitenkok
en eigenaar Annemariez en picknickparty
